Bouwkundig advies (bouwconsult)

Bouwkundig advies (bouwconsult)

Loopt u bij een bouwproject of eigen huis tegen problemen aan zoals vochtproblemen, twijfels over het verwijderen van draagmuren, over scheurvorming of anders? Onze bouwkundige komt graag op locatie bij u langs om uw bouwkundig probleem te beoordelen en een oplossing daarvoor aan te dragen. 

Door het laten uitvoeren van een deskundig bouwkundig consult door Dutch Property Inspections wordt een specifiek probleem in kaart gebracht. Voor dit betreffende probleem wordt vervolgens een oplossing aangedragen. Onze onafhankelijke professionals kunnen ook een indicatie geven van de directe kosten die gemoeid zijn het oplossing van het bouwkundig probleem.

Informatie over inplannen en kosten  

Wat is een bouwkundig consult / bouwkundig advies?

Een bouwkundig consult is het raadplegen van een bouwkundige expert op locatie voor een specifiek (enkelvoudig) bouwkundig probleem. Een bouwkundig consult door een bouwkundig adviesbureau wordt vaak gebruikt bij vochtproblemen, scheurvorming, ondeugdelijk opleveren van verbouwingswerkzaamheden en vele andere bouwkundige problemen.

Onafhankelijk bouwkundig expert inhuren?

Voor een deskundig advies en professionele beoordeling van uiteenlopende bouwproblemen biedt Dutch Property Inspections een zeer betaalbaar bouwkundig consult. Onze onafhankelijke bouwkundige inspecteurs hebben jaren ervaring met o.a. bouwkundig advies, bouwkundige keuringen en het maken van bouwkundige rapporten. De kosten voor een bouwkundig consult bedragen vanaf € 149,- inclusief btw.
 

Dutch ontving 26 beoordelingen met een gemiddelde van 9,5  
Hierom kiezen jaarlijks honderden consumenten voor Dutch

Altijd bouwkundige met persoonlijke certificering

Uitvoering conform beroeps- en gedragscode NRBI

Dutch werkt volgens duidelijke expertise kaders

Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening

Kwaliteit gewaarborgd door toezicht op uitvoering

Wat kan ik verwachten bij een bouwkundig consult?

Onze bouwkundige komt ter plaatse bij u langs om enkelvoudig specifieke onderdelen te beoordelen en een oplossing daarvoor aan te dragen. Het beoordelen van enkelvoudige problemen betekent dat de bouwkundige slechts één specifiek onderdeel beoordeelt. Niet van verschillende of meerdere problemen aan de woning. Voorafgaand aan het bezoek nemen we met u de aard van het probleem door. Op die manier zorgen we ervoor dat we altijd beslagen ten ijs komen.

Een bouwkundig consult is anders dan een bouwtechnische keuring, hierbij wordt de staat van de woning in het geheel in kaart gebracht. Daarom kost een bouwkundige keuring meer dan een bouwconsult bv.

Bouwkundig advies Amsterdam

Dutch Property Inspections heeft jarenlange ervaring met het beoordelen van bouwkundige problemen van objecten in Amsterdam. Het consult wordt op locatie in Amsterdam uitgevoerd om zo een oplossing aan te dragen voor een specifiek probleem. Dit kan uiteenlopen van vochtproblemen, scheurvorming tot problemen die zijn ontstaan na een verbouwing in een Amsterdam grachtenpand.

Bouwkundig advies kosten / wat kost een bouwkundig consult?

De kosten voor een bouwkundig consult bedragen vanaf € 149,- inclusief btw. Voor dit tarief komt de bouwkundige bij u op locatie en heeft ruim de tijd om samen met u te kijken naar uw bouwkundig probleem. Deze kosten zijn exclusief een eventuele rapportage. Wanneer er behoefte is aan een rapportage rekenen wij daarvoor de volgende meerprijs:
 

  • vanaf € 50,- voor een eenvoudige rapportage bevindingen zonder kostencalculaties.
  • vanaf € 150,- voor een uitgebreide rapportage bevindingen inclusief kostenbegrotingen.

Keuring online inplannen?

Een afspraak maken met een inspecteur is binnen 5 minuten geregeld!

Naar boekingsformulier

Meer weten over Dutch?

Bel ons op 023-5765993 of laat een bericht achter via het contactformulier.

Over onze inspecteurs