Private kwaliteitsborging in bouw
Kwaliteitsborging en -controle tijdens (ver)bouw

Private kwaliteitsborging in bouw

Zoekt u iemand die tijdens het bouwproces met u meekijkt over de schouder van de bouwer? Wij zijn de onafhankelijke bouwkundige die inspecties voor u uitvoert op de bouwplaats. Wij kunnen desgewenst meerdere bouwnummers controleren.

Voorkomen is beter dan genezen. Zeker bij het bouwen van een nieuwbouwproject. Daarom kan men (collectief) een kwaliteitsborging tijdens de bouw afnemen. Kwaliteitsborging tijdens de bouw is een controle (tijdens de bouw) in een bouwstraat. Meerdere woningen kunnen worden opgenomen in verschillende fases.

Kwaliteitsborging bouw

De bouwkundige inspecteert op de bouwplaats, één of meerdere nieuwbouwwoningen. Indien u met uw toekomstige buren de inspectie afneemt, inspecteren wij ook de woningen van uw toekomstige buren, ofwel: wij kunnen desgewenst meerdere bouwnummers controleren. De onafhankelijke bouwkundig inspecteur kijkt als het ware over de schouder van de bouwer en de kopers mee naar het bouwproces en de kwaliteit. Alle bouwkundige gebreken en aandachtspunten worden in het rapport gezet waarmee u naar de bouwer kunt gaan.


Private kwaliteitsborging

En als u dat wilt, dan kunt u de bouwkundige voor een vervolgcontrole tijdens de bouw weer inschakelen om de bouw van de woning(en) te beoordelen. U kiest voor één of meerdere vaste gecertificeerde projectbouwkundigen.

Dutch ontving 26 beoordelingen met een gemiddelde van 9,5  
Hierom kiezen jaarlijks honderden consumenten voor Dutch

Altijd bouwkundige met persoonlijke certificering

Uitvoering conform beroeps- en gedragscode NRBI

Dutch werkt volgens duidelijke expertise kaders

Uniforme rapportage & verzekerde dienstverlening

Kwaliteit gewaarborgd door toezicht op uitvoering

Keuring online inplannen?

Een afspraak maken met een inspecteur is binnen 5 minuten geregeld!

Naar boekingsformulier

Meer weten over Dutch?

Bel ons op 023-5765993 of laat een bericht achter via het contactformulier.

Over onze inspecteurs